БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 200 ЛВ
 
0
Сема- семена,торф,торове,препарати,саксии,тревни смеси
Как да поръчам?

Как да поръчам

 Уважаеми Клиенти, можете да направите вашата поръчка по някои от изброените начини, удобни за Вас.

Може да направите вашата поръчка:

 през формата за онлайн поръчка

  • през формата за онлайн поръчка
  • през формата за контакт на сайта

За да направите поръчка през формата на електронния магазин трябва да минете през следните 4 стъпки:

 1.  За да пазарувате от електронния магазин, първо трябва да си изберете продукт. Натиснете бутона "Купи" или "Добави в кошницата", с което продукта ви влиза във вашата виртуална количка. Сега може да продължите да разглеждате магазина, да добавите още продукти или да преминете към следващата стъпка от вашето пазаруване.

 2. В тази стъпка може да актуализирате броя на продуктите и да определите начина на плащане. Изберете най-удобният вариант за Вас, като в общи линии те са с наложен платеж (в брой при доставка), по банка ( електронно или ръчно). В случай, че искате да добавите още нещо може да се върнете в магазина или да преминете към трета стъпка от вашата поръчка.

3. Моля въведете коректно данните за доставката, като обърнете внимание, че въведеният от Вас адрес, е този на който ще бъде изпратена Вашата поръчка. Ако желаете фактура на юридическо лице, попълнете и формата за фактура. Чекнете полетата за съгласие с условията за ползване, доставка и навършено пълнолетие. Изпратете поръчката си.

Вашата поръчка е приета, но не е потвърдена за изпращане. С вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждение и сверяване адреса за доставка. За поръчки направени след 17:00 ще се свържем с Вас на следващия ден. Събота и неделя поръчки не се изпълняват.

 
При възникване на проблем свързан с електронния магазин може да пишете на e-mail: n.dimitrova@nixyfox.bg или да звъннете на телефон 052/616202; 0899/122693


  Меню
Начало
За нас
Новини
Контакти
Категории
Семена зелечуци
Семена цветя
Препарати
Торове
Разсадни тарелки
Торфени субстрати
Полезна информация
Доставка
Условия
Как да поръчам?
Политика за защита на личните данни
Контакти с нас
e-mail  office@sema.bg
mob. 0899122413
mob. 0897048499
2023, Всички права запазени.